Supriză! :D – Green Fair numărul 13

greenfair13_small

Imbraca-te unicat, accesorizeaza-ti hainele cu creatii lucrate manual!

Unicitate, natural si anti-uniformizare sant cele trei cuvinte ce definesc a –XIII-a editie a targului de creatie Greenfair. Evenimentul are loc sambata si duminica (9-10 mai) in aceeasi locatie, cu care v-ati obisnuit, din Calea Victoriei nr.120, intre orele 10.00-19.00.

 E primavara, natura a explodat in poezia culorilor si dorinta de viata din noi a creat tot ceea ce veti gasi expus in curtea clubului Green Hours.Hainute, posete ,palarii , coliere, cercei si inele, mic mobilier si obiecte de décor interior sunt doar cateva dintre creatiile celor peste 30 de expozanti ai acestei editii.

 Sigurul targ organizat de voluntari se incapataneaza sa existe in peisajul urban al capitalei si in plina criza financiara. Este poate o forma de protest  a noastra, a tuturor celor care creeaza, impotriva uniformizarii si a societatii de consum in care traim.

 Fiecare om este creat unicat si credem ca inauntrul nostru mai avem nedescoperit acest sambure al existentei fara serie si numar,acea dorinta de a fi noi insine.

Invitatul de onoare ramane si de aceasta data, “Alternativa 2003” organizatie ce se ocupa de copiii cu dizabilitati mintale si care foloseste ,ca terapie, lucrul manual.Creatiile lor vor fi expuse spre vanzare la Greenfair.

Culoare, muzica veche, relaxare si ceva cu care sa va bucurati sufletul si nu numai, iata ce va asteapta in acest sfarsit de saptamana.

Daca nu v-am convins veniti de vedeti doar!

 

Vă daţi seama că vă aştept cu nerăbdare! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s